Menu Luk

Totalentreprise

Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ApS tilbyder at stå for hele entreprisen når du skal i gang med et byggeri.

At være tovholder i et byggeri kræver godt overblik, og stor erfaring med byggeriets mange faser. Det kan være fra tegnestuen til byggeansøgning samt koordinering af vvs, el, murer og underleverandører af byggematerialer.

Vi har mange års erfaring som tovholder i byggeprojekter, vores kontaktflade er stor, og vi sætter en personlig ære i at levere den bedste kvalitet til den helt rigtige pris og til aftalt tid.

Vi følger byggeriet helt til dørs, i samarbejde med bygherren og kunden. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, eller ønsker du at benytte os tom tovholder til dit projekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet:

40 27 55 95

sts@sonderbyen.dk

Damgaardsvej 1, 6920 Videbæk

Vi tilbyder

Tømrerarbejde

Snedkerarbejde

Totalentreprise

Special løsninger

Håndværkergaranti

Vi gør os umage – Håndværkergaranti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem dig som forbruger og vores virksomhed. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger.

Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere om garantiordningen her