Menu Luk

Tømrerarbejde

Vi tilbyder alt tømrerarbejde. Både i forbindelse med byggeri og renoveringer af bolig og erhverv. Vi har eget værksted, hvor vi kan lave grundarbejdet til f.eks. specialspær eller komponenter til byggeriet. Derudover leverer vi bl.a. vinduer og døre i specialmål efter kundens egne ønsker og behov.

Tømrerfaget er et af de ældste håndværk i Danmark. Hos Sønderbyens Tømrer- & snedkerforretning ApS holder vi fagets stolte traditioner i hævt, og tilbyder alle former for traditionelt tømrerarbejde.

Vi udfører alle former for træarbejde i bolig- og erhvervsbyggeri. Vi tilbyder at lave konstruktioner på byggepladsen, som f.eks. at opbygge vægge, bjælkelag, tagkonstruktion, loftbeklædning, isolering, og tagplader. Desuden har vi gode leverandører som kan tilbyde special designet elementer til byggeriet. 

Læs mere om vores kompetencer under firmaprofil, eller kontakt os direkte. 

Hos Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning har vi høj fokus på kvalitet. Vores kunder er vigtige og vi gør altid vores bedste for at levere et godt slutresultat.

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet:

40 27 55 95

sts@sonderbyen.dk

Damgaardsvej 1, 6920 Videbæk

Vi tilbyder

Tømrerarbejde

Snedkerarbejde

Totalentreprise

Special løsninger

Håndværkergaranti

Vi gør os umage – Håndværkergaranti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem dig som forbruger og vores virksomhed. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger.

Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere om garantiordningen her