Menu Luk

Vi tør tænke anderledes

Når kunder har specielle ønsker til en renovering, er vi den rette samarbejdspartner. Vi har gjort det til vores varemærke, at være den perfekte sparringspartner, når renovering er ud over det sædvanlige.

Gennem mange år har vi udført diverse kundetilpassede løsninger. Et eksempel kan ses til højre hvor et tårnspir skulle monteres på en udendørs opholdsplads ved Vorgod Egnsmuseum.

Har du specielle ønsker eller andre forespørgsler på en renovering skal du være velkommen til at kontakte os så vi kan lave en vurdering samt et tilbud.

Du kan læse mere om tradionelt tømrerarbejde, snedkerarbejde og totalentreprise her på hjemmesiden. 

Her et eksempel på kreativ konstruktion, hvor et gammelt tårnspir skulle monteres på en udendørs opholdsplads ved Vorgod Egnsmuseum.

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet:

40 27 55 95

sts@sonderbyen.dk

Damgaardsvej 1, 6920 Videbæk

Vi tilbyder

Tømrerarbejde

Snedkerarbejde

Totalentreprise

Special løsninger

Håndværkergaranti

Vi gør os umage – Håndværkergaranti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem dig som forbruger og vores virksomhed. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger.

Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere om garantiordningen her