Menu Luk

Firmaprofil

Om os

Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ApS er et lokalt tømrerfirma, som blev grundlagt i 1979, for 44 år siden i Vorgod.

Firmaet drives i dag af Jens Aage Korsholm, som var i lære som tømrer fra 1983 til 1987, hvorefter han arbejdede som tømrersvend i Sønderbyens Tømrer & Snedkerforretning ApS og efterfølgende overtog firmaet. Medarbejderstablen består af 5 tømrer, hvoraf vi altid har en lærling ansat.

Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ApS har lavet mange spændende projekter og opgaver gennem årene. Flere kunder har fulgt med i gennem alle år og mange nye er kommet til.

 

Kompetencer

Vi varetager et hav af forskellige opgaver og har af vores mange års erfaring fået opbygget mange kompetencer i firmaet. Her kan du se et lille udklip af det vi er bedst til.

Håndværkergaranti

Vi gør os umage – Håndværkergaranti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem dig som forbruger og vores virksomhed. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger.

Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere om garantiordningen her

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet:

40 27 55 95

sts@sonderbyen.dk

Damgaardsvej 1, 6920 Videbæk

Vi tilbyder

Tømrerarbejde

Snedkerarbejde

Totalentreprise

Special løsninger

Find os her