Menu Luk

Snedkerarbejde

Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ApS udfører mange forskellige former for snedkerarbejde. Vi vælger altid de rigtige materialer til den konkrete opgave som opfylder kundens ønsker.

Det er vores varemærke at overholde alle tidsfrister, og vi rydder altid op efter os selv. For os drejer det sig om, at kunden bliver tilfreds og serviceres efter vores bedste evner.

I dag findes der så mange forarbejdede lister, paneler, og special profiler, så det er både blevet nemmere og billigere, at udføre specielle opgaver, uden at gå på kompromis med kvalitet. Hvis du ønsker at vide mere om hvilke leverandører vi benytter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har stor erfaring med løsningsforslag til både store og små opgaver, derfor er ingen opgaver for små eller for store. 

Har du behov for en special løsning, rådgiver vi gerne om dette og gør gerne brug af vores underleverandører

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet:

40 27 55 95

sts@sonderbyen.dk

Damgaardsvej 1, 6920 Videbæk

Vi tilbyder

Tømrerarbejde

Snedkerarbejde

Totalentreprise

Special løsninger

Håndværkergaranti

Vi gør os umage – Håndværkergaranti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem dig som forbruger og vores virksomhed. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger.

Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere om garantiordningen her