Menu Luk

Persondatapolitik

Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ApS behandler dine almindelige personlige oplysninger såsom navn, tlf. nummer, e-mail, adresse mm. Her på siden kan du læse om vores politik iflg. Databeskyttelsesforordningen.
Dataansvarlig
Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Damgaardsvej 1, 6920 Videbæk
CVR: 11125794
Tlf: 40275595/97175595
 
Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ApS behandler kun almindelige personoplysninger i forbindelse med tilbudsgivning, fakturering, kontrakter mm.
Oplysninger vi indsamler
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os for at kunne opfylde den indgåede aftale, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for opgaven. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet, herunder som dokumentation til byggemyndigheder hvis dette påkræves.
Hvis du ønsker at modtage en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi behandler kun oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse.
 
Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi til almindelig kundeadministration og kontakt. Din e-mailadresse og privat-/erhvervsadresse indhenter vi for at kontakte dig vedrørende opgaven, samt fremsendelse af ordrebekræftelse og faktura.
 
Andre modtagere af personoplysninger
Dine persondataoplysninger vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til eksterne virksomheder og leverandører. Det kan dog forekomme at disse oplysninger videregives til eksterne leverandører hvis det påkræves af opgaven.  
 
Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
   –  At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
   –  At få slettet persondata
Du har ret til at indgive en klage hvis du mener at Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning ikke behandler dine personlige data i overensstemmelse med databeskyttelses-reglerne. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse sts@sonderbyen.dk.